Manual auto Daewoo Matiz

Descarca un capitol din manualul tehnic auto: "Daewoo Matiz":

capitol-daewoo-matiz.pdf

Manual auto Daewoo Matiz reparație, service și întreținere, în limba română.

Autor:
Numar pagini: 188
Anul aparitiei: 2002
ISBN: 973-99978-7-2
Cod produs: daewoo2
Pret: 60,00 lei

Manualul auto pentru Daewoo Matiz prezinta descrierea principalelor reparatii si reglaje care se pot aduce motorului, sistemului de alimentare cu combustibil, sistemului de racire, sistemului de ungere, sistemului de injectie de benzina, ambreiajului, cutiei de viteze, puntii din fata, puntii din spate, sistemului de franare, sistemului de rulare, sistemului de incalzire-ventilare si sistemului de iluminare. Manualul auto prezinta si cuplurile de strangere pentru operatiile descrise, precum si lucrarile de intretinere obligatorii care efectuate duc la prelungirea vietii autoturismului dumneavoastra.

Manualul auto nu poate aborda fiecare problema tehnica actuala, dar ofera o imagine concreta asupra gradului de dificultate a inlaturarii cauzei defectiunii.

Cuprins manual auto Daewoo Matiz:

  1. Date generale despre automobil: Descriere. Caracteristici tehnice. Valori uzuale. Sistemul de comanda si control.
  2. Intretinerea automobilului. Suspendarea pe cric si remorcarea automobilului.
  3. Motorul: Caracteristici principale. Blocul motorului. Arborele cotit si pistoanele. Chiulasa si sistemul de distributie. Sistemul de ungere. Sistemul de racire. Sistemul de admisiune. Sistemul de alimentare cu combustibil. Sistemul electric de aprindere. Sistemul electronic de comanda a motorului. Sistemul de evacuare a gazelor arse din motor. Defectiuni tipice ale motorului.
  4. Transmisia automobilului: Ambreiajul. Cutia de viteze. Arborii planetari.
  5. Sistemul de directie: Date tehnice. Sistemul de directie cu si fara servoasistare. Demontare si reglare.
  6. Suspensia si rotile automobilului: Reglarea geometriei rotilor. Suspensia fata. Suspensia spate.
  7. Sistemul de franare: Caracteristici; Diagnosticare. Evacuarea aerului din sistemul de franare. Lichidul de frana. Pompa centrala de frana. Servofrana. Frana de mana. Sistemul de antiblocare a rotilor la franare (ABS).
  8. Caroseria automobilului: Caracteristici. Structura caroseriei. Portierele fata / spate. Capota portbagajului. Spoilerul spate. Tabloul de bord. Incalzirea, ventilatia si aerul conditionat.
  9. Instalatia electrica: Baterie de acumulatoare. Alternatorul. Demarorul. Sigurantele. Sistemul de iluminare. Schimbarea becurilor. Claxonul. Semnalizatorul sonor. Stergatoarele si spalatorul de parbriz. Immobilizer.

Produse recomandate
Opinia clientilor