Manual auto Peugeot 206

Descarca un capitol din manualul tehnic auto: "Peugeot 206 ":

capitol-peugeot-206.pdf

Manual auto Peugeot 206 reparație, service și întreținere, în limba română.

Autor:
Numar pagini: 284
Anul aparitiei: 2002
ISBN: 973-99978-9-9
Cod produs: peugeot1
Pret: 60,00 lei

Manual auto pentru Peugeot 206 care descrie principalele reparatii si reglaje care se pot face motorului, sistemului de alimentare cu combustibil, sistemului de racire, sistemului de ungere, sistemului de injectie de benzina, sistemului de injectie diesel, ambreiajului, cutiei de viteze, puntii din fata, puntii din spate, sistemului de franare, sistemului de rulare, sistemului de incalzire-ventilare si sistemului de iluminare. Sunt studiate Peugeot-urile 206 de dupa anul 1998.

Cuprins manual auto Peugeot 206:

 1. Intretinerea (Motorul si sistemul de evacuare; Cutia de viteze / Transmisia principala; Sistemul de directie; Sistemul de franare / Anvelopele / Rotile; Caroseria / Echipamentul de bord / Sistemul de incalzire; Echipamentul electric).
 2. Intretinerea automobilului (Dotarea cu unelte; Ajutarea pornirii; Tractarea automobilului).
 3. Instalatia electrica (Aparate de masura; Schimbarea bateriei, a sigurantelor; Demontarea si montarea bateriei de acumulatoare, a alternatorului, a demarorului; Sistemul de stergere a geamurilor; Sistemul de iluminare; Tabloul de bord / Comutatoarele).
 4. Sistemul de incalzire / Sistemul de climatizare.
 5. Puntea fata (Demontarea si montarea ansamblului arc-amortizor, a arborilor planetari, a bratului transversal de suspensie, a stabilizatorului / lagarelor de cauciuc, a fuzetei).
 6. Puntea posterioara (Demontarea si montarea amortizoarelor posterioare, a tamburului de frana / rulmentului rotii).
 7. Rotile si anvelopele (Combinatii de anvelop/jante; Lanturile de zapada; Respectarea sensului de rulare; Suspendarea automobilului).
 8. Sistemul de directie (Servodirectie; Demontarea si montarea unitatii Airbag, a volanului, a articulatiei bieletei de directie, a pompei de servo; Golirea, umplerea si aerisirea sistemului hidraulic).
 9. Sistemul de franare (Date tehnice; Demontarea si montarea discului de frana, a sabotilor franei cu tambur; a cilindrului de frana a rotii; Aerisirea sistemului de franare).
 10. Sistemele mecanice ale motorului (Aducerea pistonului din cilindrul 1 la PMI / rotirea motorului; Inlocuirea garniturii de chiulasa; Reglarea jocului termic al supapelor; Pornirea motorului; Diagnosticarea defectiunilor).
 11. Sistemul de ungere al motorului (Circuitul uleiului; Verificarea presiunii uleiului; Demontarea si montarea baii de ulei).
 12. Sistemul de racire al motorului (Golirea si umplerea sistemului de racire; Demontarea si montarea termostatului, a pompei de lichid de racire, a radiatorului, a senzorului de temperatura).
 13. Sistemul de alimentare cu combustibil (Demontarea si montarea pompei de combustibil / sondei de combustibil, a filtrului de aer, a cablului de acceleratie din compartimentul motorului).
 14. Sistemul de management al motorului (Injectie de benzina; Sistemul de aprindere; Principiul de functionare a sistemului de injectie Diesel).
 15. Sistemul de evacuare (Modul de functionare al catalizatorului; Demontarea si montarea sistemului de evacuare si a sodnei Lambda).
 16. Ambreiajul.
 17. Cutia de viteze.
 18. Echipamentul interior (Demontarea si montarea consolei mediane, a scaunelor anterioare, a banchetei/spatarului din spate).
 19. Caroseria.
 20. Schemele electrice.

Produse recomandate
Opinia clientilor